Project aanbouw Moskee

Doneer nu om de moskee bij te dragen

Beste gemeenschap,

Moskee Drachten staat op het punt van groei en uitbreiding! We zijn verheugd om ons nieuwe project voor de aanbouw van de moskee aan te kondigen, een cruciale stap om onze capaciteit te vergroten en onze diensten te verbeteren.

Waarom Een Aanbouw?

Onze groeiende gemeenschap verdient een ruimte die voldoet aan haar behoeften. Met een aanbouw willen we niet alleen de huidige capaciteit vergroten, maar ook moderne faciliteiten toevoegen om aan de verschillende behoeften van onze gemeenschap te voldoen. Dit omvat ruimtes voor educatie, vergaderingen, en meer.

Jouw Hulp Is Nodig

Om dit ambitieuze project te realiseren, hebben we jouw steun nodig. Elke bijdrage brengt ons dichter bij het verwezenlijken van deze droom. Jouw donatie zal direct bijdragen aan de bouw van deze aanbouw en zal een blijvende impact hebben op onze gemeenschap.

Doneer Nu!

Samen kunnen we de toekomst van Moskee Drachten vormgeven. Jouw vrijgevigheid is de sleutel tot het succes van dit project. Doneer vandaag nog en draag bij aan een bloeiende, groeiende en dienstbare gemeenschap.

Gebruik onderstaande knop om te doneren of neem contact met ons op voor meer informatie over hoe je kunt bijdragen.

Laten we samen bouwen aan een sterkere en meer inclusieve toekomst voor ons allen!

U kunt ook uw donatie overmaken naar de bankrekening van de stichting:

للمساهمة المرجو تحويل المبلغ المراد دفعه الى حساب المسجد المشار اليه ادناه. جعلها الله في ميزان حسناتكم.

U kunt uw donatie overmaken naar de bankrekening van de stichting ten name van Moskee drachten. Moge Allah uw donatie accepteren.