We hebben een nieuwe branding!

We hebben een nieuwe branding!

Met enthousiasme kondigen we de onthulling aan van onze nieuwe branding en website voor Moskee Drachten. Deze vernieuwing markeert een mijlpaal in onze gemeenschap en biedt nieuwe manieren om betrokken te raken.

Frissere Branding

Het staat voor verbinding en toewijding aan onze gemeenschap. We zijn verheugd om deze frisse uitstraling met jullie te delen.

Ontdek Onze Nieuwe Website

Onze nieuwe website is jouw toegangspoort tot alles wat onze moskee te bieden heeft. Hier vind je nieuws, aankondigingen over Djanaza-gebeden, informatie over feestdagen en lesroosters. Daarnaast kun je nu ook lid worden en gemakkelijk doneren voor de moskee.

Word Lid, Doneer – Doe Mee!

We nodigen je uit om lid te worden van onze gemeenschap door onze nieuwe pagina hiervoor te bezoeken: https://icentrum.nl/word-lid. Samen kunnen we groeien, leren en deelnemen aan onze gemeenschappelijke activiteiten. Jouw steun is essentieel, dus doneer voor de moskee en help ons bloeien.

Kom langs, verken en sluit je aan bij onze vernieuwde digitale ruimte. Laten we samen bouwen aan een bloeiende en sterke gemeenschap!