Vanaf nu Arabische lessen op zondag!

Vanaf nu Arabische lessen op zondag!

Beste gemeenschap van Moskee Drachten,

We zijn verheugd en vol vreugde om een spannende toevoeging aan te kondigen aan onze educatieve programma’s: vanaf nu zullen we Arabische lessen aanbieden op zondag!

Waarom Arabische Lessen?

Arabisch is niet alleen een prachtige taal, maar het is ook de taal van de Koran. Door Arabisch te leren, openen we de deur naar een dieper begrip van onze heilige geschriften en verrijken we onze kennis. Of je nu een beginner bent of al wat kennis hebt, deze lessen zijn bedoeld om iedereen te verwelkomen die geïnteresseerd is in het leren van deze prachtige taal.

Wat Kun Je Verwachten?

De lessen zullen interactief en boeiend zijn, aangepast aan verschillende niveaus van taalvaardigheid. Onze deskundige docenten zullen de lessen leiden en je begeleiden in een leerproces dat gericht is op praktische vaardigheden en een dieper begrip van de taal.

Meld Je Aan!

We nodigen iedereen uit die geïnteresseerd is om zich aan te sluiten bij onze Arabische lessen op zondag. Laat deze kans niet voorbijgaan om jezelf te verrijken en nieuwe wegen van kennis te verkennen.

Laten we samen leren, groeien en onze horizon verbreden met de schoonheid van de Arabische taal!