We hebben een nieuwe whatsapp-kanaal!

We hebben een nieuwe whatsapp-kanaal!

We zijn verheugd om ons nieuwe WhatsApp-kanaal aan te kondigen waarmee we onze gemeenschap dichter bij elkaar brengen. Dit kanaal wordt niet alleen een bron van informatie, maar ook een platform voor verbinding en betrokkenheid.

Wat kun je verwachten?

Het kanaal zal dienen als een centrale hub voor belangrijke aankondigingen, nieuwsupdates en informatie over evenementen. Van mededelingen tot aankondigingen van het Djanaza-gebed, dit kanaal zal ervoor zorgen dat je altijd op de hoogte bent van belangrijke gebeurtenissen binnen onze gemeenschap.

Daarnaast zullen we via dit kanaal communiceren over feestdagen, lesroosters en andere educatieve activiteiten. Het is een directe manier om op de hoogte te blijven en deel te nemen aan onze gemeenschapsactiviteiten.

Hoe doe je mee?

Het is eenvoudig! Klik hier om deel te nemen aan ons WhatsApp-kanaal. Door lid te worden, blijf je verbonden en draag je bij aan een hechtere en meer geïnformeerde gemeenschap.

We kijken ernaar uit om met jou in contact te blijven en samen te groeien als een bloeiende gemeenschap. Sluit je aan bij ons WhatsApp-kanaal en laten we samen bouwen aan een sterke band tussen ons allen!